MENU

  

VOORGERECHTEN

Pana cotta van gegrilde watermeloen-, tomaat-, paprika- gazpacho

fijne tuinkruiden en olijvenkaviaar

of

Tompouce met Noordzee krab, ceviche van coquille, 

waterkers, rabarber, mango, pitaya en papaya

 

(optioneel)TUSSENGERECHT

Ravioli met pittige gamba, zongedroogde cherry tomaten espuma, 

Parmezaanse kaas en lavas

 

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde doradefilet met viskoekje, beurre blanc, 

Hollands zeegroen, doperwten en asperge

of

Borstfilet en gekonfijte maagjes van de eend 

met eigen saus & Hoisin, mais en gegrilde sla 

 

(optioneel)KAAS

Romige hartige crème brûlée met eendenlever 

en daarbij Comté, peer en vanille

of

Selectie van 3 kazen met daarbij notenbrood

(uitbreiding naar 5 kazen + 5,-)

 

DESSERT

Aardbei met melkchocolade 

en choco pops-roomijs 

of

Sticky toffee pie en karamel 

 

 

 

Wilt u vegetarisch eten, zijn er allergieën of andere uitzonderingen?

Uiteraard is dit geen enkel probleem Meld dit ons

 

 








      




De Michelin, kent u toch wel?
Geïntroduceerd om autogebruik te stimuleren in de 20
e eeuw. Ontstaan in 1900 om praktische informatie te verschaffen over het gebruik van reizen met de auto, zoals een handleiding voor het vervangen van een lekke band, plattegrond met de locaties van tankstations maar ook tips waar men het beste kon eten en overnachten.

Zo is in 1926 een grote verandering gedaan door de Michelinster in het leven te roepen: eetgelegenheden waar je een uitzonderlijke keuken met een unieke smaak kan verwachten.

Toch ontbrak ook de kwaliteitsaanduiding voor prijs en kwaliteit èn zo ontstond de Bib Gourmand.


Maar kent u ook de Bib Gourmand? Vanaf 1992 duidde dit in de meer dan 100-jarige rode gids de “verzorgde maaltijden voor een schappelijke prijs” aan. In 1997 is dit tot leven gekomen door de vrolijke trekken van het Michelin mannetje: de Bib (endum) Gourmand. 

Bib Gourmand is 20 jaar jong en meer dan ooit een lekkerbek, een echte smulpaap die houdt van restaurants waar een zekere vibe hangt. Hij is een expert in het vinden van leuke adresjes die ons keer op keer plezieren. Een favoriete keuken heeft hij niet. De basis is meestal traditioneel en seizoensgebonden, dat wel, maar hij smult zowel van creatieve inspiraties als Aziatische en Mediterrane smaaksensaties. Er is een maximum dat hij wil betalen voor een keuzemenu waarin ook keuzes gewenst zijn. 

Is de Bib Gourmand dan een filosofie? Hij is in ieder geval uitgegroeid tot dé referentie, een garantie op kwaliteit en versheid. Laat jong & oud op een toegankelijke manier ontdekken dat goed eten niet luxe hoeft te zijn!


De vertegenwoordiger van een authentieke,
degelijke en mild geprijsde keuken


 

Geef aan wat u wenst: 


Inclusief passend glas wijn per gang & koffie of thee als afsluiter:

VIJF GANGEN 50,00


VIJF GANGEN  82,50 (WIM arrangement 68,00)

           

zie Wim over wijn

VIER GANGEN 42,50


VIER GANGEN 69,00 (WIM arrangement 57,50)

DRIE GANGEN 35,00 (voor-hoofd-dessert)                  


DRIE GANGEN 55,50 (WIM arrangement 47,00)