VALENTIJNSDAG MENU

  

 

VOORGERECHT

Gepekelde en gemarineerde Schotse zalm met yuzu

 

 TUSSENGERECHT

Pata negra met eiersalade, dragonmayonaise,

venkel en pistache 

 

WARM TUSSENGERECHT

Ravioli gevuld met knolselder, paddenstoelen, truffel

en schuim van Parmezaanse kaas

 

HOOFDGERECHT

Gebakken griet filet en gyoza gevuld met gamba & peteh boon

met daarbij schaaldierensaus , vadouvan-wortel, pompoen,

pastinaak en truffelaardappel

 

KAAS

Selectie van 3 kazen met toast

 

DESSERT

Sticky toffee pie, karamel saus, chocolade en vanille-ijs

 

 

Wilt u vegetarisch eten, zijn er allergieën of andere uitzonderingen?

Uiteraard is dit geen enkel probleem

Meld dit ons

 

 

Geef aan wat u wenst:

ZES GANGEN 57,50

VIJF GANGEN (inclusief tussen & kaasdessert) 50,00

VIER GANGEN (extra tussengerecht of kaasdessert) 42,50

DRIE GANGEN (voor-hoofd-dessert) 35,00

 

Inclusief passende wijn en koffie of thee als afsluiter:

ZES GANGEN   96,00                              (half glas arrangement 78,50)

VIJF GANGEN  82,50                             (half glas arrangement 68,00)

VIER GANGEN 69,00                             (half glas arrangement 57,50)

DRIE GANGEN 55,50                             (half glas arrangement 47,00)