Vegetarisch eten of zijn er andere uitzonderingen?

 

uiteraard is dit geen ènkel probleem!

 

Meld het ons, dank daarvoor


 

 

reserveringen kunt u maken
onderop deze pagina via ons
reserveringssysteem "Resengo"  

 

 


op 9 november 2017 hebben wij onze Bib Gourmand mogen behouden voor 2018

daar zijn wij heel trots op! 


BIB GOURMAND 

De Michelin, kent u toch wel? Geïntroduceerd  om autogebruik te stimuleren in de 20e eeuw. Ontstaan in 1900 om praktische informatie te verschaffen over het gebruik van reizen met de auto, zoals een handleiding voor het vervangen van een lekke band, plattegrond met de locaties van tankstations maar ook tips waar men het beste kon eten en overnachten. 

Zo is in 1926 een grote verandering gedaan door de Michelinster in het leven te roepen: eetgelegenheden waar je een uitzonderlijke keuken met een unieke smaak kan verwachten. 

Toch ontbrak ook de kwaliteitsaanduiding voor prijs & kwaliteit, en zo ontstond de Bib Gourmand! 

Maar, kènt u ook de Bib Gourmand? Vanaf 1992 duidde dit in de meer dan 100-jarige rode gids de “verzorgde maaltijden voor een schappelijke prijs” aan. In 1997 is dit tot leven gekomen door de vrolijke trekken van het Michelin mannetje: de Bib (endum) Gourmand.

Bib Gourmand is 20 jaar jong en meer dan ooit een lekkerbek, een echte smulaap die houdt van restaurants waar een zekere vibe hangt. Hij is een expert in het vinden van leuke adresjes die ons keer op keer plezieren. Een favoriete keuken heeft hij niet. De basis is meestal traditioneel en seizoensgebonden, dat wel, maar hij smult zowel van creatieve inspiraties als Aziatische en Mediterrane smaaksensaties. Er is een maximum dat hij wil betalen voor een keuzemenu: het moet elke cent waard zijn.

Is de Bib Gourmand dan een filosofie? Hij is in ieder geval uitgegroeid tot dé referentie, een garantie op kwaliteit en versheid. Laat jong & oud op een toegankelijke manier ontdekken dat goed eten niet luxe hoeft te zijn!

 

De vertegenwoordiger van een authentieke,
degelijke en mild geprijsde keuken

   

In ElVi heeft u de keuze uit: ons Bib gourmand menu of de

 chefs special (6 gangen) verrassing.
De gerechten uit de menu's kunnen ook los besteld worden

Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet-) wensen

 

CHEF'S SPECIAL 

Modern en klassiek in ElVi stijl 

dit verrassingsmenu is per tafel te bestellen

 

ZES GANGEN 

60,00

Inclusief begeleidende wijnen met koffie of thee als afsluiter

100,00

 

 

 

menu BIB Gourmand

 

VOORGERECHTEN

Préparé van tomaten tartaar, sorbet van gegrilde watermeloen,

kruidendressing, Parmezaan en zwarte olijf

OF

Pata negra met eiersalade, dragonmayonaise, venkel en pistache 

 

TUSSENGERECHTEN

Ravioli gevuld met knolselder, paddenstoelen, truffel

en schuim van Parmezaanse kaas

OF

Op Thaise wijze met gamba gevulde gyoza met daarbij

schaaldierenschuim en gepofte wilde rijst

 

HOOFDGERECHTEN

Tamme eendenborst, gekonfijte eenden maag,

jus van ‘olde wievenkoek’, mais en gerookte biet

OF

Gebakken tarbot filet met beurre blanc, vadouvan-wortel, pompoen,

pastinaak en peterselie-citroen aardappel

 

KAAS

Vacherin Mont d’Or

Pâte feuilletée met de alpen winterkaas Vacherin,

Kweepeer, stoofpeer, dennentoppen

OF

Selectie van 3 kazen met daarbij notenbrood

 

DESSERT

Sticky toffee pie, karamel saus, chocolade en vanille-ijs

OF

Witte chocolade mouse, kokos-sinaasappel-sereh ganache, bloedsinaasappel sorbet, merinque en mango coulis

 

Wilt u vegetarisch eten, zijn er allergieën of andere uitzonderingen?

Uiteraard is dit geen enkel probleem

Meld dit ons

 

 

Geef aan wat u wenst:

VIJF GANGEN (inclusief tussen & kaasdessert) 48,00

VIER GANGEN (extra tussengerecht of kaasdessert) 42,00

DRIE GANGEN (voor-hoofd-dessert) 35,00



reserveringen kunt u maken via onderstaand reserveringssysteem "Resengo"

 

 

 
Leuke suggestie als cadeau: Jubileum kookboek van alle
Euro Toques restaurants in Nederland ter ere van het 30 jarig bestaan €19,95

 

 

 

 

 

 

 

Even voorstellen

ElVi viert dit jaar het TIEN jarig (!) bestaan. In deze jaren zijn wij gegroeid tot een restaurant dat puur eten, goed gastheerschap en mooie wijn hoog in het vaandel heeft. In de keuken worden seizoensproducten gebruikt en er is een professioneel oog voor vakmanschap. Zo wordt er bijvoorbeeld zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzaam geproduceerde ingrediënten en wordt vis ingekocht volgens de verantwoorde wijze. ElVi staat voor het pure uit Italië, het klassieke uit Frankrijk en het bourgondische van België.

Wij zijn dinsdag t/m zaterdag open vanaf 17.30u. 

in de maand januari 2018 zijn wij de dinsdagen gesloten ivm beursbezoeken en cursussen

graag tot ziens in ElVi

 Victor & Elvira

ga direct naar het Bib keuze menu van ElVi 


 

 

 

Gouden Pollepel mei 2015